vrijdag 6 juli 2012

Pasfoto hok foto's samen met DanaIk vind het echt zo leuk...............ik ben met mijn wiebelkaart 3de geworden bij de creatieve zebra. En daarom mag ik het plaatje wat hier boven staat ook op mijn blog zetten. Goed hé


Gister is mijn vriendinnetje Dana bij mij geweest. we zijn eerst samen naar het winkelcentrum geweest. we hadden van mijn mama geld gekegen en toen zijn we samen in zo'n fotohokje geweest. lachen joh.......hahaha we hebben de grootste lol gehad. helaas waren daarom ook een aantal foto's mistlukt Daarna hebben samen geknutseld. Een mini albumpje met de foto;s van het fotohokje erin. Die van Dana is al af, die van mij nog niet helemaal, dus kan morgen pas mijn creatie laten zien. Maar we hebben wel leuke foto's van het foto hokje (beetje onduidelijk want mama heeft een foto van de foto genomen)


Groetjes Demi ☻

4 opmerkingen:

 1. wat ben ik trots op mijn meisje, In de top3 bij de creatieve zebra..........(dat is je moeder nog nooit gelukt) dus mijn complimenten voor jou.

  Je bent ook zo mooi bezig met je mini cirkel albumpje.........wat was het gezellig gister met Dana hé. Giebelkonten.

  dikke knuf mama ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super foto's hoor demi, nou maar gauw wachten totdat we je albumpje te zien krijgen
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi lieve Demi,
  Ik heb net al jou kaarten bekeken, wat zijn ze mooi.
  Wat ben je weer druk bezig geweest. En bij de top 3 van creatieve zebra
  geweldig. Ben heel trots op je. Ik vond het ook heel fijn dat ik je weer zag met papa en mama vanmiddag.
  Liefs en een dikke knuffel Oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou meis van harte gefeliciteerd hoor in de top 3 daar sta je niet elke dag. Je maakt schitterende kaarten, en daarom ga ik je volgen.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen