zaterdag 23 juni 2012

Birthday wishes


Heb een leuk kaartje gemaakt voor een verjaardag. Vond het afdrukje erg leuk. heeft mijn mama van de week bij do-it in Elst gekocht. Vond het leuk om een keer een groen kaartje te maken. Vond het ook erg leuk om samen met mijn moeder te knutselen. Heb dit kaartje gemaakt naar aanleiding van een schets bij de creatieve zebra hopelijk vinden jullie hem net zo leuk als ik hem vind

Groetjes Demi ☻

donderdag 21 juni 2012

Dikke Kus



Ik heb via een sketch deze kaart gemaakt. deze keer in bruin, vond de tilda stempel leuk bij de stoel staan. de tekst vond ik ook leuk om erbij te doen. Die heb ik ook in het bruin gekleurt. het bretje vond ik ook leuk bij het kaartje passen.

groetjes Demi ☻

dinsdag 19 juni 2012

mijn liefe oma


een kaartje in zwart wit, speciaal voor mijn Oma. Dat is namelijk haar liefelings kleur. Het is al een ouder kaartje, maar mama vergeet hem steeds op de foto te zetten. Maar nu staat hij er eindelijk op en kan ik hem dus aan jullie laten zien op mijn blog. deze magnolia heeft eigenlijk korte haaren maar vind lang mooier dus heb ik er zelf lang haar van gemaakt.

Groetjes Demi ☻

maandag 18 juni 2012

Happy Birthday


ik heb met mama gezellig een kaartje gemaakt, volgens een oudere sketch van mojo mondays. daar hebben ze elke week een nieuwe sketch, maar ik vond deze oudere wat leuker om na te maken. Heb een stempel afdrukje van the greeting farm gebruikt. Tenminste dat zegt mijn moeder. Ik vond hem gewoon leuk om te gebruiken. Ik vind zelf dat ik hem heel erg leuk heb ingekleurd en ik heb daarvoor de copics van mijn mama geleend.

Bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige 2 kaartjes, dat vind ik echt super gaaf om te lezen.

groetjes Demi ☻

zondag 17 juni 2012

Tijd voor een feestje !!!


ik heb een heel leuk kaartje gemaakt volgens een sketch van moeders hobby paleis . vond de kleuren ook erg leuk bij elkaar passen en leuk om te gebruiken. Ik heb het gisteren aan een vriendinnetje gegeven die jarig was. zij vond hem ook heeeeeel erg leuk. het afdrukje is van "the greeting farm" en heb het ingekleurd met de copics van mijn mama. Het papier is van de action. de bloemen heb ik geponst met een pons en ook nog 3 pareltjes gebruikt. de digi tekst stempel heeft mijn mama zelf gemaakt ik vond hem leuk passen bij mijn kaart.

bedankt voor het kijken en ik vind een reactie krijgen erg leuk
tot snel

met dit kaart doe ik mee bij:

lieve groetjes Demi☻

maandag 11 juni 2012

Voor Oma ♥


kaartje gemaakt voor Oma, wantze heeft al een tijdje last van haar rug en dat vind ik niet zo leuk. de bloem heb ik samen met mijn mama gemaakt. hij stond in het magnolia ink tijdschrift de rest heb ik helemaal zelf gedaan. leuk hé